Valmistamise Aeg:

kuni 60 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

8 portsjoni kohta

Koostisained

Põhi:
3 dljahu
125 gtoasooja võid
1 dlsuhkrut
Täidis:
3muna
250 g hapukoort
3 slheledat muscavado suhkrut
0,75 tljahvatatud kardemoni
3pirni
150 g{[product:65]}
2 slmett

Magus pirnipirukas lehmapiima Camembert juustuga

Hõõru toasoe või jahu ja suhkruga purutaoliseks massika. Suru tainas 20x30 cm pirukavormi. Torka taignasse kahvliga augud ja küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit.
 
Täidise jaoks sega lahtiklopitud munad hapukoorega, lisa suhkur ja kardemon. Vala täidis eelküpsetatud pirukapõhjale ja lao peale õhukesteks viiludeks lõigatud pirn. Laota peale Camembert juustu viilud ja nirista peale mesi.
 
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit või kuni täidis on hüübinud. Enne serveerimist lase veidi jahtuda.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi