Valmistamise Aeg:

kuni 45 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

ca 500 mlnaati
300grisoto riisi
1sibul
1 dlkuiva valget veini
1 lköögiviljapuljongit
150gKreemjuust kitsepiimast 150g
soola-pipart
poole sidruni mahl

Risoto naadi ja kitsejuustuga

Loputa naat voolava vee all. Vala peale kuum vesi, lase veidi seista ja kurna. Haki peeneks.
 
Haki sibul ja hauta väheses õlis klaasjaks. Lisa pestud riis, kuumuta mõni minut. Lisa valge vein ja kuumuta aurustumiseni. Lisa kulbitäie kaupa kuuma puljongit, lastes iga kord puljongil imenduda. Sega korralikult.
 
Kui riis on peaaegu al dente, lisa peeneks hakitud naat ja sega hulka kreemjuust. Maitsesta soola, musta pipraga ja veidikese sidrunimahlaga. Lase 5 minutit kaane all seista. Serveeri.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi