Valmistamise Aeg:

kuni 45 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

500 glehttainast
125 gMozzarella pühvlipiima juust 125g
50 gItaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g
1 slkuivatatud Provence ürdisegu (Meira)
1 tkmuna
2 slseesamiseemneid

Mozzarella juustukeerud

Rulli lehttainas lauale lahti, lõika kaheks taignaplaadiks. Määri mõlemad taignaplaadile pealt lahtiklopitud munaga.
 
Riivi juustud (parmesani juust ja mozarella juust), maitsesta ürdiseguga. Puista segu ühele taignaplaadile. Tõsta teine taignapaat (munaga määritud pool allpool) ettevaatlikult juustuga taignapoole peale, vajuta sõrmedega õrnalt kinni.
 
Lõika tainas 2 cm laiusteks ja 5 cm pikkusteks ribadeks. Keera ettevaatlikult keerdu ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri juustukeerdusid pealt ülejäänud lahtiklopitud munaga ja puista peale seesamiseemneid. Küpseta 220-kraadises ahjus 10-15 minutit.



Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com

Tagasi