Valmistamise Aeg:

kuni 90 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

6 tksuurt sibulat
50 gvõid
1 tlpruuni suhkrut
0,5 tlsoola
musta pipart
1 tlkuivatatud tüümiani
1 sljahu
1 dlõlut
1 lkuuma puljongit
8 tkciabattaviilu
100 gPikantne Juust 100g

Õllene sibulasupp pikantsete juustusaiadega

Koori ja viiluta sibulad õhukeselt. Kuumuta paksupõhjalises potis või, lisa sibulad, suhkur, sool, veidi pipart, tüümian ja hauta madalal kuumusel pehmeks (ca 20 minutit). Raputa sibulatele jahu, sega läbi. Lisa õlu, keeda 5 minutit, et alkohol eralduks. Vala peale kuum puljong, keeda madalal tulel 1 tund. Vajadusel maitsesta soola-pipraga.
 
Tõsta supp kuumakindlatesse kaussidesse. Aseta supile saiaviilud, puista peale ohtralt väikesteks kuubikuteks hakitud pikantset juustu. Grilli 220-kraadises ahjus kuni juustusaiad on kuldpruunid. Tõsta kuumas kausid ettevaatlikult ahjust välja ja serveeri.



Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi