Valmistamise Aeg:

kuni 90 minutit
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

Jõhvikakeedis:
100gjõhvikaid
0,5dlvett
2slsuhkrut
0,5tlkaneeli
Toorjuustudessert:
150gToorjuust naturaalne 150g
200mlrõõska koort
2slsuhkrut
2-3piparkooki
Kaunistamiseks 4 piparkooki ja jõhvikaid

Jõuluhõnguline toorjuustudessert

Pane jõhvikad suhkru ja vähese veega potti, kuumuta keemiseni ja lase tasasel tulel keeda 10 minutit. Lase keedisel täielikult jahtuda.
 
Vahusta rõõsk koor suhkruga ja lisa toasoojale toorjuustule. Purusta toorjuustuvahu hulka piparkoogid ja lisa jõhvikakeedis. Tõsta toorjuustuvaht magustoidupokaalidesse, kaunista piparkoogi ja jõhvikatega. Lase külmas seista 30 minutit.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi