Valmistamise Aeg:

kuni 45 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

8 portsjoni kohta

Koostisained

Põhi:
180 gdigestive küpsiseid
80 gvõid
Täidis:
600 gToorjuust naturaalne 150g
200 gvalget šokolaadi
2 dlrõõska koort
1 tlvaniljesuhkrut
1 tksidrun
Kate:
200 gvalget šokolaadi

Valge šokolaadiga toorjuustukook

Sulata või ja lase veidi jahtuda. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga vooderdatud 26-cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.
 
Riivi sidruni koor ja pigista välja mahl. Klopi toasoe toorjuust kohevaks, lisa sidruni mahl ja koor. Sulata šokolaad, lase veidi jahtuda. Sega sulanud šokolaad toorjuustu hulka. Vahusta rõõsk koor vaniljesuhkruga tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult šokolaadi-toorjuustusegu hulka. Vala segu koogivormi küpsisepõhjale. Tõsta kook külmkappi ja lase 2 tundi taheneda.
 
Sulata šokolaad, lase veidi jahtuda. Nirista šokolaad ettevaatlikult koogile. Lase vähemalt 4 tundi kuni üleöö külmkappi taheneda. Serveeri värskete marjade või marjakastmega.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi