Valmistamise Aeg:

kuni 45 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

1 tkkeskmine suvikõrvits
150 gItaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g
2 slhakitud tüümiani
oliiviõli

Suvikõrvitsakrõpsud

Lõika suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Lao viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale veidi oliivõli. Riivi juust ja sega hakitud tüümianiga. Tõsta igale suvikõrvitsaviilule umbes teelusikatäis juustu. Küpseta 220-kraadises ahjus 20-25 minutit kuni juust on pealt kergelt pruunistunud. Lase 5 minutit ahjuplaadil jahtuda. Serveeri.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi