Valmistamise Aeg:

kuni 60 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

200 gvõid
3 dlnisujahu
1 dlmeelepärast õlu (porterit)
0,5 tlsoola
1 tkItaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g

Sametkrõbedad juustupulgad

Sega omavahel kokku jahu ja sool, lisa pehme või ja õlu ning sõtku taigen ühtlaseks. Pane see pooleks tunniks külmkappi puhkama, et see oleks lihtsalt rullitav.
 
Rulli taigen kergelt jahusel laual lahti, lõika nii mitmeks võrdseks osaks, kui palju erinevaid lisandeid soovid kasutada:
- raputa üle riivitud Synnove Itaallase parmesani juustuga
- määri peale pestot või sinepit
- pritsi kergelt veega ja puista peale suhkrut ning kaneeli
 
Seejärel lapi taignaplaat kolmeks kokku ja rulli uuesti iga plaat lahti umbes 0,5 cm paksuseks.
 
Lõika taignast ribad (ca 20 cm pikad), keera neile vint peale ja aseta ahjuplaadile.
Küpseta 200 kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni pulgakesed on kaunilt kuldsed.
 
Pista tassi ja serveeri supi kõrvale või niisama snäkina.

Autor: Kätrin Maidla
k2trinkokkab.blogspot.com
Tagasi