Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

2 portsjoni kohta

Koostisained

4 viilu täisterasaia
4 spl karulaugupestot
4 viilu Nature&Moi võilevakate klassikaline
või Nature&Moi võilevakate tomati ja basiilikuga
1 avokaado
praadimiseks õli
KARULAUGUPESTO:
40 g karulauku
20 g koorimata mandleid
20 g Itaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g
2 sl oliivõli
soola
musta pipart

Soe võileib vegan juustu ja karulaugupestoga

Kõigepealt valmista karulugupesto. Selleks purusta juust koos mandlitega köögikombainis. Lisa karulaugulehed ja purusta uuesti. Nirista juurde oliivõli, maitsesta soola-pipraga.
 
Võileibade valmistamiseks puhasta ja viiluta avokaado. Määri saiaviiludele karulaugupestot. Kuumuta pannil õli. Tõsta kaks saiaviilu pestoga pool ülevalpool pannile. Aseta peale juustuviil ja avokaadolõigud ning uuesti viil juustu. Kata teise saiaviiluga pestoga pool allpool. Kata pann kaanega ja küpseta 3-4 minutit kuni alumine saiapool on pruunistunud. Ettevaatlikult keera võileib pannil teistpidi ja kata pann uuesti kaanega ning pruunista kuni juust on sulanud. Serveeri!
 
Tagasi