Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

1 punane paprika
100 g Toorjuust maitserohelisega 150g
25 g riivitult Itaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g

Dipikaste juustu ja röstitud paprikaga

Lõika paprika pooleks, eemalda saba ja puhasta seemnetest. Aseta paprika lõikepind allpool küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Nirista peale veidi oliivõli. Rösti paprikat 200-kraadises ahjus 30 minutit. Võta paprika ahjust välja, kata ahjuvorm koheselt fooliumiga ning lase paprikal jahtuda. Jahtunud paprikal eemalda nahk.
Pane nahata paprika köögikombaini, lisa toorjuust ja riivitud juust. Purusta ühtlaseks. Lase 20 minutit külmkapis seista, et maitsed ühtlustuksid.

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
 
Tagasi