Valmistamise Aeg:

kuni 60 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

1 väiksem muskaatkõrvits
2 porgandit
2 väiksemat peeti
400 g konserv-kikerherneid
peotäis beebispinati lehti
200 g juustu Blancello 200g
oliivõli
palsamiveiniäädikat
soola
musta pipart

Röstitud köögivilja salat Blancello juustuga

Tükelda kõrvits, porgandid ja peedid. Pane aedviljad ahjuvormi, nirista peale oliivõli. Küpseta 200-kraadises ahjus 45 minutit.
Vala kikerherned sõelale, loputa jooksva vee all ja patsuta herned köögipaberiga kuivaks. Vala herned küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale oliivõli ja küpseta koos aedviljadega 30 minutit. Sega krõbedad herned köögiviljade hulka.
Puista röstitud köögiviljadele beebispinati lehti ja murenda peale Blancello juust. Kastme jaoks sega kokku 3 supilusikat oliivõli, 2 supilusikat palsamiveiniäädikat, maitsesta soola ja pipraga. Nirista kaste salatile. Serveeri. 

Autor: Liisi Laanemäe

Tagasi