Valmistamise Aeg:

kuni 90 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

5 porgandit
2 sl hakitud värsket rosmariini
1 keskmine suurusega punapeet
2 sl palsamiäädikat
1 keskmise suurusega kaalikas
200 gNature&Moi võilevakate tomati ja basiilikuga
5-6 kartulit
1 küüslauguküüs
200 gNature&Moi võilevakate klassikaline
oliivõli
soola

Röstitud köögiviljad juustu ja ürtidega

Vegan juustuga

Puhasta köögiviljad ja tükelda iga köögivili eraldi kaussi. Riivi juustud köögikombainis või haki peeneks. Porganditele lisa rosmariin. Punapeedile nirista peale palsamiäädikat. Kaalikale lisa juust. Kartulile purusta hulka küüslauk ja riivitud juust. Nirista köögiviljadele oliivõli ja puista peale soola. Pane köögiviljad veergudena  ahjuvormi. Vala ahjuvormi põhjale veidi vett. Kata pealt fooliumiga. Küpseta 200 kraadises ahjus 45 minutit, seejärel eemalda foolium ja küpseta veel 20-30 minutit kuni köögiviljad on pehmed. Head isu!

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi