Vali kategooria

Raskustase:

Keskmine

4 portsjoni kohta

Koostisained

KARTULISALAT:
4 keskmise suurusega värsket kartulit
väiksem punt rukolat
4 redist
25 g juustu Synnove Itaallane
peotäis kuusevõrseid
RUKOLAPESTO:
väiksem punt rukolat
1 sl röstitud mandleid
40 g riivitud juustu Synnove Itaallane
0,5 dl oliivõli
soola

Kartulisalat rukolapestoga

Värsketest kartulitest valmistatud salat Synnove Itaallase juustuga. Serveeri koos rukolapestoga.


Kartulisalat rukolapestoga valmista nii: 

Pese kartulid hoolega puhtaks (värskeid kartuleid ei ole vaja koorida) ja pane soolaga maitsestatud keevasse vette ning keeda pehmeks. Nõruta ja lase veidi jahtuda.

Pesto jaoks pane rukola, mandlid ja riivitud juust köögikombaini ning purusta. Nirista juurde oliivõli ja maitsesta soolaga (kui pesto tundub liiga paks, lisa veidi vett).

Tükelda kartulid ja viiluta redised, pane koos rukolalehtedega kaussi. Sega juurde 1-2 spl rukolapestot (ülejäänud pestot võid säilita külmkapis). Puista peale juustulaastud ja kuusevõrsed.

Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com.ee/