Valmistamise Aeg:
kuni 20 minutitRaskustase:
Lihtne
8 portsjoni kohta
Koostisained |
|
200 ml rõõska koort | |
250 g juustu Melty Cheddar | |
1 küüslauguküüs | |
1 tl Dijoni sinepit | |
noaotsatäis riivitud muskaatpähklit | |
veidi Cayenne pipart | |
Serveerimiseks: soolaseid kreekereid, köögivilju või krõpse |
Cheddar dipikaste
Cheddar dipikaste valmista nii:
Kuumuta pakuspõhjalises potis rõõsk koor. Lisa tükeldatud juust, purusta hulka küüslauk ning ülejäänud ained. Sega madalal kuumusel kuni juust on sulanud ja kaste ühtlaselt kreemjas (esialgu võib kaste tunduda vedel, aga jahtudes kaste pakseneb). Serveeri meelepäraste kreekerite, köögiviljade või krõpsudega.
Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/
Tagasi
Kuumuta pakuspõhjalises potis rõõsk koor. Lisa tükeldatud juust, purusta hulka küüslauk ning ülejäänud ained. Sega madalal kuumusel kuni juust on sulanud ja kaste ühtlaselt kreemjas (esialgu võib kaste tunduda vedel, aga jahtudes kaste pakseneb). Serveeri meelepäraste kreekerite, köögiviljade või krõpsudega.
Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/
Tagasi