Valmistamise Aeg:

kuni 60 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

6 portsjoni kohta

Koostisained

Kastme jaoks:
500 gveisehakkliha
2 tksuurt sibulat
2 tksuurt küünt küüslauku
2 purkipurustatud tomateid
3 tltomatipastat
1 tltšillihelbeid
1 tlsuhkrut
3 tllaimimahla
*soola-pipart
Vahele-peale:
1 purkkonservmaisi
1 purkkonservube
100 gSynnove pizzariiv 200g
100 gPecorino Romano juust 200g

Mehhiko lasanje

Kastme valmistamiseks pruunista hakkliha, lisa hakitud sibul ja küüslauk, maitsesta ohtra soola pipraga. Lisa tšillihelbed, tomatipasta ja purustatud tomatid ning hauta tasasel tulel 20 minutit. Maitsesta suhkru ja laimimahlaga, vajadusel lisa soola.
 
Samal ajal loputa mais ja oad ning nõruta. Riivi Pecorino Romano juust.

Laota ümmarguse vormi põhja tortillad nii, et põhi oleks kaetud - ca 3 tortillat. Tõsta peale kolmandik lihakastmest, kolmandik maisist-ubadest ning veerand juustusegust. Lao järgmised 2 kihti, nii et viimaseks kihiks jääks lihakaste, mais, oad ja ülejäänud pool juustust. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit, kuni juust on kuldne.


Autor: Kätrin Maidla
k2trinkokkab.blogspot.com

Tagasi