Valmistamise Aeg:

ettevalmistus 15min + küpsetamine 30min

Raskustase:

Keskmine
Print versioon Saada sõbrale

2 portsjoni kohta

Koostisained

Krõbe kana:
2 kanafileed
1 muna
1 dl riivitud juustu Synnove Itaallane
1 dl (panko) riivsaia
Soola musta pipart
Musta pipart
1 tl suitsutatud paprikapulbrit
Veidi oliivõli
Juustune orzo:
1 sibul
2 küüslauguküünt
200 g orzo pastat
0,5 dl kanapuljongit
1 dl riivjuustu
100 ml rõõska koort
Soola
Musta pipart
Värsket peterselli
Praadimiseks õli

Krõbe kana orzoga

Klopi kausis lahti muna. Teises kausis sega riivsai, riivitud juust, sool, pipar ja paprikapulber. Kasta kanafilee esmalt munasse, seejärel riivsaiasegusse, et kanafilee oleks üleni paneeringuga kaetud. Tõsta kanafileed ahjuplaadile, nirista peale veidi oliivõli.
Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit.

Orzo jaoks haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil veidi õli, hauta sibulat paar minutit, seejärel lisa küüslauk ja lase veidi haududa. Lisa orzo, kuumuta kuni orzo muutub klaasjaks.
Vala peale kuum kanapuljong, lase keeda 10 minutit kuni vedelik on imendunud ja orzo al dente.
Sega hulka riivitud juust ja rõõsk koor.
Maitsesta soola ja pipraga ja hakitud peterselliga.

Serveeri koos krõbeda kanaga.

Head isu! 

Tagasi