Raskustase:

Lihtne

Valmistamise Aeg:

ettevalmistus 10 min, valmistamine 5 min

1 portsjoni kohta

Koostisained

1 purk Blancello fetakuubikuid ürdiõlis
5 kirss-tomatit
veerand pikka kurki
5 redist
50 g keedetud kinoad
peotäis rukolalehti
röstitud kõrvitsaseemneid

Kinoa-fetasalat

Võta 1-liitrine kaanega suletav purk ja nirista purgi põhja 3 sl ürdiõli Blancello juustu kuubikute purgist. Lisa poolitatud kirsstomatid, seejärel tükeldatud kurk ja redis ning valge juustu kuubikud. Tõsta peale keedetud kinoa, seejärel peotäis rukola lehti. Ära täida purki liiga täis, muidu on raske salatit segi raputada. Puista peale röstitud kõrvitsaseemneid. Söö kohe või säilita järgmise päevani külmkapis.