4 portsjoni kohta

Koostisained

2 tkpaprikat
1 tksuvikõrvits
2 tkküüslauguküünt
250 gkirsstomateid
125 gMozzarella pühvlipiima juust 125g
3-4 slpalsamiveiniäädikat
soola
musta pipart
Gourmante palsamiäädikakreemi
praadimiseks õli

Soe köögiviljasalat pühvlimozzarellaga

Tükelda köögiviljad. Kuumuta pannil veidi õli ja lisa pannile paprika. Rösti keskmisel kuumusel mõni minut. Lisa suvikõrvits ja hakitud küüslauk. Viimasena tõsta pannile kirsstomatid. Rösti köögiviljad pehmeks, kuid mitte lödiks. Tõsta pann pliidilt. Rebi köögiviljade hulka mozzarella. Maitsesta salat palsamiveiniäädika, soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Tõsta salat serveerimiskaussi, nirista peale palsamiäädikakreemi ja serveeri kohe.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi