Valmistamise Aeg:

kuni 60 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

8 portsjoni kohta

Koostisained

24 näkileiba
KILUMÄÄRE:
100 g vürtsikilufileed
150 g maitserohelisega toorjuustu
120 g hapukoort
1 sl sidrunimahla
MUNAVÕI:
3 keedetud muna
2 sl pehmet võid
2 sl majoneesi
TOORJUUSTUKREEM:
150 g maitserohelisega toorjuustu
100 g hapukoort
KAUNISTAMISEKS:
värsket tüümiani
1 muna
vürtsikilufileed

Võileivatort Vabariigi aastapäevaks

Kilumäärde valmistamiseks haki kilufileed peeneks, sega toorjuustu ja hapukoorega, maitsesta sidrunimahlaga.
Munavõi valmistamiseks haki munad kahvliga peeneks, sega või ja majoneesiga.
Lao serveerimisalusele 6 näkileiba. Määri peale pool kilumääret. Lao peale 6 näkileiba, seejärel kata munavõiga. Kata taas näkileibadega, määri peale ülejäänud kilumääre ja kata taas näkileibadega. Sega kokku toorjuustukreem ja kata tort pealt ja servadest kreemiga. Kata tort kilega ja tõsta vähemalt 6 tunniks kuni üleöö külmkappi.
Kaunista tüümiani okste, muna ja vürtsikilufileedega.
Tagasi