Valmistamise Aeg:

kuni 20 minutit + 2 tundi külmas

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

2 lühikest või 1 pikk kurk
1 avokaado
1 väike porru
300 g kreeka jogurtit
peotäis basiilikulehti
3 sl värsket tilli
1 sl sidrunimahla
2 sl oliiviõli
soola ja musta pipart
SERVEERIMISEKS:
mõned kurgiviilud
50 g Blancello juustu
basiilikulehti
oliiviõli
musta pipart

Roheline gazpacho feta juustuga


Roheline gazpacho feta juustuga valmista nii: 
Tükelda kurk, avokaado ja porru. Pane kõik ained kannmikserisse või purusta saumikseriga 2-4 minutit kuni segu on kreemjas. Kontrolli maitset. Tõsta supp vähemalt paariks tunniks külmkappi maitsestuma. Serveerides tõsta supile mõned kurgiviilud, feta juust ja basiilikulehed. Nirista peale oliivõli ja purusta musta pipart.

Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/
Tagasi