Valmistamise Aeg:

kuni 20 minutit + 20 minutit grillimiseks

Raskustase:

Keskmine
Print versioon Saada sõbrale

4 portsjoni kohta

Koostisained

TAINAS:
130 g odrajahu
0,5 tl soodat
0,5 tl soola
200 g hapukoort
30 g sulatatud võid
JUUSTUKREEM:
100 g maitserohelisega toorjuustu
50 g sulatatud juustu Synnove Itaallane
näpuotsatäis soola
KATTEKS:
peotäis noori naadilehti ja võilillelehti
4 kirsstomatit
4 redist
Grana Padano juustu Keera ja laastuta
värskelt jahvatatud musta pipart

Grillitud lameleib juustukreemi ja kevadrohelisega


Grillitud lameleib juustukreemi ja kevadrohelisega valmista nii: 
Sega omavahel odrajahu, sooda ja sool. Seejärel lisa hapukoor ja sulatatud või ning sega tainas ühtlaseks. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud grillplaadile. Grilli keskmisel kuumusel 15 minutit kuni lameleib on servadest krõbe. 
Samal ajal vahusta toorjuust ja sulatatud juust ühtlaseks kreemiks ning maitsesta soolaga. Loputa naadilehed ja võilillelehed voolava vee all ning kuivata kergelt. Poolita kirsstomatid ja viiluta redised õhukeselt. 
Määri kreem kuumale või jahtunud lameleivale. Puista peale kirsstomatid, redised ja naadilehed. Laastuta peale Grana Padano juust ja jahvata musta pipart. Serveeri.

Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/
Tagasi