Valmistamise Aeg:
kuni 45 minutit|
6 portsjoni kohta
Koostisained |
|
| 1 tk | jääsalat |
|---|---|
| 400 g | kanafileed |
| Juustukrõpsud: | |
| 100 g | Itaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g |
| Kaste: | |
| 50 g | Itaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g |
| 1,5 dl | oliivõli |
| 1 tk | sidruni mahl |
| 1 tk | küüslauguküüs, purustatult |
| 1 tl | Worcestershire kastet |
Kanasalat juustukrõpsudega
Esmalt valmista kaste. Pane kõik kastme komponendid blenderisse ja surista ühtlaseks. Lase 30 minutit jahedas maitsestuda. Juustukrõpsude tegemiseks tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kuhjaga supilusikas riivjuustu, umbes 2 cm läbimõõduga kuhjaks. Jäta kuhjakeste vahele piisavalt ruumi, sest juust sulab laiali. Küpseta 220-kraadises ahjus 5 minutit kuni juust on sulanud. Lase küpsetuspaberil taheneda ja eemalda koogilabidaga. Tükelda kanafilee ja prae kuumas õlis krõbedaks. Maitsesta soola-pipraga. Rebi salat kaussi. Lisa kaste ja sega läbi. Tõsta salat serveerimisalusele, lisa kanatükid ja juustukrõpsud. Serveeri kohe.
Autor: Liisi Laanemäe