Valmistamise Aeg:

kuni 60 minutit

Raskustase:

Keeruline
Print versioon Saada sõbrale

10 portsjoni kohta

Koostisained

500 gporgandeid
100 gvõid
4 tkmuna
125 gsuhkrut
150 gjahu
2 tlküpsetuspulbrit
1 tlvaniljesuhkrut
Kreem:
300 gToorjuust naturaalne 150g
150 ghapukoort
1 tksidruni riivitud koor
2 slsidrunimahla
3 slsuhkrut
1 tlvaniljesuhkrut
Peale 1 dl kookoshelbeid

Kihiline porgandikook toorjuustukreemiga

Riivi porgandid peene riiviga. Sulata või ja jäta jahtuma. Klopi munad suhkruga lahti. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja vaniljesuhkur. Lisa munavahule riivitud porgandid, sulavõi ja kuivained. Määri tainas ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.
 
Võta kook ahjust välja ja kummuta teisele küpsetuspaberile jahtuma. Jahtunud kook lõika neljaks tükiks. Kreemi jaoks sega omavahel kõik ained. Tõsta üks koogipõhi serveerimisalusele, määri peale ¼ kreemist. Jätka kuni saad 4-kihilise koogi, pealmiseks kihiks jääb toorjuustukreem. Peale puista kookoshelbeid.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi