Valmistamise Aeg:
kuni 45 minutitRaskustase:
Keeruline
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
4-6 tk | broileri naha ja kondita kintsuliha |
---|---|
75 g | suitsupeekoniviile |
200 ml | rõõska koort |
55 g | Niva sinihallitusjuust 110g |
50 g | musti kivideta oliive |
Kana sinihallitusjuustukastmes
Keera ahi 200 kraadile ja tõsta ahjuvorm ahju soojenema. Maitsesta kanatükid soolaga, pruunista mõlemalt poolt mõõdukal kuumusel. Tõsta hetkeks kõrvale jahtuma.
Vala pannile koor ja murendatud sinihallitusjuust. Kuumuta kuni juust on sulanud. Lisa poolitatud oliivid. Vala kaste eelsoojendatud ahjuvormi. Keera igale kanatükile ümber peekoniviil, väiksemad viilud võib lihtsalt kanatüki peale asetada. Tõsta peekonisse keeratud kanatükid juustukastmesse.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit kuni peekon on pealt pruunistunud.
Autor: Liisi Laanemäe