Valmistamise Aeg:

kuni 60 minutit

Raskustase:

Lihtne
Print versioon Saada sõbrale

6 portsjoni kohta

Koostisained

KIKERHERNEKOTLETID
400 g konservitud kikerherneid
1 sibul
100 g suvikõrvitsat
1 sl kuivatatud ürdisegu või enda maitse järgi ürte
1 sl oliivõli
soola
pipart
KAPSASALAT
100 g värsket kapsast
2 porgandit
100 g (vegan) majoneesi
1 tl mahedat sinepit
poole sidruni mahl
SERVEERIMISEKS
6 täisterakuklit
salatilehti
2 marineeritud kurki
6 viilu VEGAN JUUSTU Nature&Moi võilevakate klassikaline

Kikerherne burger

Taimetoit

Loputa ja nõruta kikerherned vee all. Purusta herned kahvliga. Lisa hakitud sibul ja peenelt riivitud suvikõrvits. Sega juurde ürdisegu ja oliivõli. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi käte vahel 6 lamedat kotleti. Kuumuta pannil õli ja küpseta keskmisel kuumusel kotletid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Salati jaoks sega ribastatud kapsas ja riivitud porgand majoneesiga. Maitsesta sinepi ja sidrunimahlaga.
Lõika kuklid pooleks. Rösti kergelt. Tõsta alumistele kuklipoolikutele salatileht, kapsasalatit, kikerhernekotlett, paar viilu marineeritud kurki ja juustuviil. Kata teise kuklipoolikuga.
Kui soovid, et juust oleks sulanud, siis tõsta burger korraks grillile või ahju. Head isu!

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com
Tagasi