Valmistamise Aeg:
kuni 90 minutitRaskustase:
Lihtne
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
5 porgandit | |
2 sl hakitud värsket rosmariini | |
1 keskmine suurusega punapeet | |
2 sl palsamiäädikat | |
1 keskmise suurusega kaalikas | |
200 g | Nature&Moi võilevakate tomati ja basiilikuga |
---|---|
5-6 kartulit | |
1 küüslauguküüs | |
200 g | Nature&Moi võilevakate klassikaline |
oliivõli | |
soola |
Röstitud köögiviljad juustu ja ürtidega
Vegan juustuga
Puhasta köögiviljad ja tükelda iga köögivili eraldi kaussi. Riivi juustud köögikombainis või haki peeneks. Porganditele lisa rosmariin. Punapeedile nirista peale palsamiäädikat. Kaalikale lisa juust. Kartulile purusta hulka küüslauk ja riivitud juust. Nirista köögiviljadele oliivõli ja puista peale soola. Pane köögiviljad veergudena ahjuvormi. Vala ahjuvormi põhjale veidi vett. Kata pealt fooliumiga. Küpseta 200 kraadises ahjus 45 minutit, seejärel eemalda foolium ja küpseta veel 20-30 minutit kuni köögiviljad on pehmed. Head isu!
Autor: Liisi Laanemäe
liisil.blogspot.com
Tagasi