Valmistamise Aeg:

kuni 25 minutit

Raskustase:

Keskmine
Print versioon Saada sõbrale

2 portsjoni kohta

Koostisained

Puder:
2 dl täistera kaerahelbeid
4 dl vett
veidi soola
1 sl sulatatud juustu Synnove Itaallane
Pošeeritud muna:
2 värsket muna
1 l vett
1 korgitäis äädikat
Serveerimiseks:
musta pipart
Grana Padano juustu "Keera ja riivi"
hakitud murulauku

Toekas hommikupuder pošeeritud muna ja riivjuustuga


Toekas hommikupuder pošeeritud muna ja riivjuustuga valmista nii: 
Pane kaerahelbed veega potti ja hauta madalal kuumusel pehmeks (ca 15 minutit). Maitsesta soolaga. Samal ajal aja vesi potis keema. Lisa äädikas. Kui vesi keeb väikeste tihedate mullidega, tee lusikaga vette kerge keeris ja poeta muna servast vette. Keeda 3 minutit. Tõsta vahukulbiga ettevaatlikult köögipaberile nõrguma.

Kui puder on valmis, lisa sulatatud juust ja sega läbi. 
Tõsta puder kaussidesse. Aseta peale pošeeritud muna. Jahvata munale veidi musta pipart, riivi peale Grana Padano juustu ja puista üle hakitud murulauguga.

Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/
Tagasi