Raskustase:
KeskmineValmistamise Aeg:
25 minutit + 2 tundi külmas
8 portsjoni kohta
Koostisained |
|
Põhi: | |
100 g digestive küpsiseid | |
40 g võid | |
Täidis: | |
2 pakki toasooja | Kreemjuust kitsepiimast 150g |
---|---|
150 g valget šokolaadi | |
250 ml rõõska koort | |
50 g suhkrut | |
1 tl vaniljesuhkrut | |
125 g šokolaadimunad | |
Kaunistamiseks: | |
125 g šokolaadimunasid |
Kevadine kreemjuustutort
Sulata või. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga kaetud 20 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi põhja.
Sulata valge šokolaad. Purusta šokolaadimunad väiksemateks tükkideks. Vahusta rõõsk koor suhkru ja vaniljesuhkruga. Sega sulatatud šokolaad kreemjuustu hulka, lisa vahukoor. Viimasena sega hulka purustatud šokolaadimunad. Vala täidis küpsisepõhjale. Lase vähemalt 2 tundi kuni üleöö külmkapis taheneda.
Eemalda kook vormist ja tõsta serveerimisalusele. Vahetult enne serveerimist kaunista šokolaadimunadega.
Head isu!
Sulata valge šokolaad. Purusta šokolaadimunad väiksemateks tükkideks. Vahusta rõõsk koor suhkru ja vaniljesuhkruga. Sega sulatatud šokolaad kreemjuustu hulka, lisa vahukoor. Viimasena sega hulka purustatud šokolaadimunad. Vala täidis küpsisepõhjale. Lase vähemalt 2 tundi kuni üleöö külmkapis taheneda.
Eemalda kook vormist ja tõsta serveerimisalusele. Vahetult enne serveerimist kaunista šokolaadimunadega.
Head isu!