Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
Valmistamine 15 min + 15 min ahjus
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
100g ciabatta saia | |
500 g erinevaid tomateid | |
2 lühikest kurki | |
1 väike punane sibul | |
1-2 spl oliive | |
Peotäis basiilikulehti | |
1 pakk | Mozzarella pühvlipiimast 125g |
---|---|
Kaste: | |
5 spl oliivõli | |
2 spl õunaäädikat | |
0,25 tl purustatud küüslauku | |
Soola | |
Pipart |
Panzanella salat
Populaarne Toskaana saia-tomatisalat
Rebi ciabatta suupärasteks tükkideks. Laota ahjuplaadile, nirista peale oliivõli ja rösti 180-kraadises ahjus 10-15 minutit kuni saiatükid on kuldsed. Jäta jahtuma.
Tükelda tomatid ja vala koos eraldunud tomatimahlaga kaussi. Puista peale veidi soola, et tomatitest rohkem mahla eralduks. Lisa viilutatud kurk, õhukeselt viilutatud punane sibul, poolitatud oliivid , basiilikulehed ja jahtunud saiatükid. Sega kokku kastmekomponendid, vala salatile. Lase 20 minutit maitsestuda. Aseta salatile pühvlimozzarella, jahvata peale veidi musta pipart ja meresoola ning serveeri.
Head nautimist!
Tükelda tomatid ja vala koos eraldunud tomatimahlaga kaussi. Puista peale veidi soola, et tomatitest rohkem mahla eralduks. Lisa viilutatud kurk, õhukeselt viilutatud punane sibul, poolitatud oliivid , basiilikulehed ja jahtunud saiatükid. Sega kokku kastmekomponendid, vala salatile. Lase 20 minutit maitsestuda. Aseta salatile pühvlimozzarella, jahvata peale veidi musta pipart ja meresoola ning serveeri.
Head nautimist!