Raskustase:
Lihtne
15 portsjoni kohta
Koostisained |
|
150 g | Toorjuust lambapiimast |
---|---|
50 g | Gran Pecorino riivjuust 100g |
0,25 tl küüslaugupulbrit | |
Veidi soola | |
1 spl paprikapulbrit | |
2 spl hakitud murulauku |
Toorjuustutrühvlid
Mõnus väike soolane amps peolauale
Sega toasoe toorjuust riivjuustuga, maitsesta küüslaugupulbri ja soolaga. Tõsta 30 minutiks külmkappi tahenema. Võta kolm kaussi, ühte pane paprikapulber, teise riivjuust, kolmandasse hakitud murulauk. Võta teelusikatäis toorjuustusegu ja vormi käte vahel väikeseks palliks. Kata paprikapulbri, riivjuustu või murulauguga.
Head nautimist!
Head nautimist!