Raskustase:
KeskmineValmistamise Aeg:
ettevalmistus 30 minutit, ahjus 30 minutit
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
2 keskmist suvikõrvitsat | |
300g delikatess kanahakkliha | |
1 muna | |
100g riivjuustu | Pizzariiv Synnove 200g |
---|---|
soola | |
Tomatikaste: | |
2spl õli | |
1 küüslauguküüs | |
400g purustatud tomateid | |
1 spl suhkrut | |
1/2 tl soola | |
musta pipart | |
1 tl kuivatatud oreganot |
Suvikõrvitsa rullvorm
Kõigepealt valmista tomatikaste. Selleks kuumuta potis veidi õli, lisa purustatud küüslauk ja hauta madalal kuumusel paar minutit. Lisa kõik ülejäänud ained. Lase vaiksel tulel podiseda 20 minutit.
Samal ajal lõika suvikõrvitsatest terava noa või mandoliiniga õhukesed pikiviilud. Laota küpsetuspaberilehele ja raputa peale veidi soola. Jäta seisma.
Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista hakkliha. Lisa peeneks hakitud sibul ja hauta 5 minutit. Lase hakklihasegul veidi jahtuda, seejärel sega hulka toorjuust, lahtiklopitud muna ja riivjuust. Maitse ja vajadusel lisa soola.
Vala ahjuvormi põhja tomatikaste. Pühi suvikõrvitsaviilud köögipaberiga soolast puhtaks. Tõsta igale suvikõrvitsaviilule lusikatäis täidist ja keera rulli. Aseta rullid ahjuvormi, tomatikastme sisse. Raputa peale ülejäänud riivjuust. Küpsta 200-kraadises ahjus 30 minutit, kuni juust on sulanud.
Mõnusat nautimist!