Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 45 minutit
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
4 tk | punast paprikat |
---|---|
1 tk | sibul |
2 tk | küüslaugu küünt |
500 ml | vett |
2 sl | pruuni suhkrut |
soola, pipart | |
150 g | Kreemjuust kitsepiimast 150g |
Röstitud paprika supp kitsepiima kreemjuustuga
Puhasta paprikad, sibul ja küüslauk ning lõika sektoriteks. Aseta köögiviljad ahjuplaadile, nirista peale oliivõli ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit kuni köögiviljad on pehmed.
Kalla köögiviljad potti, püreesta saumikseri või blenderiga. Lisa kuum vesi, suhkur ja maitsesta soola-pipraga. Vispelda hulka toasoe kreemjuust. Serveeri.
Autor: Liisi Laanemäe