Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 45 minutit|
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
| 4 tk | punast paprikat |
|---|---|
| 1 tk | sibul |
| 2 tk | küüslaugu küünt |
| 500 ml | vett |
| 2 sl | pruuni suhkrut |
| soola, pipart | |
| 150 g | Kreemjuust kitsepiimast 150g |
Röstitud paprika supp kitsepiima kreemjuustuga
Puhasta paprikad, sibul ja küüslauk ning lõika sektoriteks. Aseta köögiviljad ahjuplaadile, nirista peale oliivõli ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit kuni köögiviljad on pehmed.
Kalla köögiviljad potti, püreesta saumikseri või blenderiga. Lisa kuum vesi, suhkur ja maitsesta soola-pipraga. Vispelda hulka toasoe kreemjuust. Serveeri.
Autor: Liisi Laanemäe