Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 20 minutit + 2 tundi külmas
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
2 lühikest või 1 pikk kurk | |
1 avokaado | |
1 väike porru | |
300 g kreeka jogurtit | |
peotäis basiilikulehti | |
3 sl värsket tilli | |
1 sl sidrunimahla | |
2 sl oliiviõli | |
soola ja musta pipart | |
SERVEERIMISEKS: | |
mõned kurgiviilud | |
50 g Blancello juustu | |
basiilikulehti | |
oliiviõli | |
musta pipart |
Roheline gazpacho feta juustuga
Roheline gazpacho feta juustuga valmista nii:
Tükelda kurk, avokaado ja porru. Pane kõik ained kannmikserisse või purusta saumikseriga 2-4 minutit kuni segu on kreemjas. Kontrolli maitset. Tõsta supp vähemalt paariks tunniks külmkappi maitsestuma. Serveerides tõsta supile mõned kurgiviilud, feta juust ja basiilikulehed. Nirista peale oliivõli ja purusta musta pipart.
Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/