Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
ettevalmistus 10 min, valmistamine 5 min
1 portsjoni kohta
Koostisained |
|
1 purk Blancello fetakuubikuid ürdiõlis | |
5 kirss-tomatit | |
veerand pikka kurki | |
5 redist | |
50 g keedetud kinoad | |
peotäis rukolalehti | |
röstitud kõrvitsaseemneid |
Kinoa-fetasalat
Võta 1-liitrine kaanega suletav purk ja nirista purgi põhja 3 sl ürdiõli Blancello juustu kuubikute purgist. Lisa poolitatud kirsstomatid, seejärel tükeldatud kurk ja redis ning valge juustu kuubikud. Tõsta peale keedetud kinoa, seejärel peotäis rukola lehti. Ära täida purki liiga täis, muidu on raske salatit segi raputada. Puista peale röstitud kõrvitsaseemneid. Söö kohe või säilita järgmise päevani külmkapis.