Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 60 minutit
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
1 väiksem muskaatkõrvits | |
2 porgandit | |
2 väiksemat peeti | |
400 g konserv-kikerherneid | |
peotäis beebispinati lehti | |
200 g juustu | Blancello valge juust 200g |
---|---|
oliivõli | |
palsamiveiniäädikat | |
soola | |
musta pipart |
Röstitud köögivilja salat Blancello juustuga
Tükelda kõrvits, porgandid ja peedid. Pane aedviljad ahjuvormi, nirista peale oliivõli. Küpseta 200-kraadises ahjus 45 minutit.
Vala kikerherned sõelale, loputa jooksva vee all ja patsuta herned köögipaberiga kuivaks. Vala herned küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale oliivõli ja küpseta koos aedviljadega 30 minutit. Sega krõbedad herned köögiviljade hulka.
Puista röstitud köögiviljadele beebispinati lehti ja murenda peale Blancello juust. Kastme jaoks sega kokku 3 supilusikat oliivõli, 2 supilusikat palsamiveiniäädikat, maitsesta soola ja pipraga. Nirista kaste salatile. Serveeri.
Autor: Liisi Laanemäe