Vali kategooria

Valmistamise Aeg:

kuni 45 minutit

6 portsjoni kohta

Koostisained

1 tkjääsalat
400 gkanafileed
Juustukrõpsud:
100 gItaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g
Kaste:
50 gItaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g
1,5 dloliivõli
1 tksidruni mahl
1 tkküüslauguküüs, purustatult
1 tlWorcestershire kastet

Kanasalat juustukrõpsudega

Esmalt valmista kaste. Pane kõik kastme komponendid blenderisse ja surista ühtlaseks. Lase 30 minutit jahedas maitsestuda. Juustukrõpsude tegemiseks tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kuhjaga supilusikas riivjuustu, umbes 2 cm läbimõõduga kuhjaks. Jäta kuhjakeste vahele piisavalt ruumi, sest juust sulab laiali. Küpseta 220-kraadises ahjus 5 minutit kuni juust on sulanud. Lase küpsetuspaberil taheneda ja eemalda koogilabidaga. Tükelda kanafilee ja prae kuumas õlis krõbedaks. Maitsesta soola-pipraga. Rebi salat kaussi. Lisa kaste ja sega läbi. Tõsta salat serveerimisalusele, lisa kanatükid ja juustukrõpsud. Serveeri kohe.
 

Autor: Liisi Laanemäe
 
liisil.blogspot.com