4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
2 tk | paprikat |
---|---|
1 tk | suvikõrvits |
2 tk | küüslauguküünt |
250 g | kirsstomateid |
125 g | Mozzarella pühvlipiimast 125g |
3-4 sl | palsamiveiniäädikat |
soola | |
musta pipart | |
Gourmante palsamiäädikakreemi | |
praadimiseks õli |
Soe köögiviljasalat pühvli piima mozzarellaga
Tükelda köögiviljad. Kuumuta pannil veidi õli ja lisa pannile paprika. Rösti keskmisel kuumusel mõni minut. Lisa suvikõrvits ja hakitud küüslauk. Viimasena tõsta pannile kirsstomatid. Rösti köögiviljad pehmeks, kuid mitte lödiks. Tõsta pann pliidilt. Rebi köögiviljade hulka mozzarella. Maitsesta salat palsamiveiniäädika, soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Tõsta salat serveerimiskaussi, nirista peale palsamiäädikakreemi ja serveeri kohe.
Autor: Liisi Laanemäe