Raskustase:
Lihtne
6 portsjoni kohta
Koostisained |
|
1 | ciabatta |
---|---|
oliiviõli | |
100 g | {[product:74]} |
Karulaugupesto: | |
30 g | karulauku |
10 g | mandleid |
20 g | Itaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g |
0,5 dl | oliiviõli |
Krõbesaiad karulaugupesto ja toorsalaamivorstiga
Pese karulaugulehed ja kuivata. Lõika juust väiksemateks tükkideks ning pane koos karulaugu ja mandlitega köögikombaini. Lisa veidi õli ja peenesta. Nirista juurde ülejäänud õli kuni saavutad sobiva tekstuuriga pesto.
Viiluta ciabatta, tõsta saiaviilud ahjuplaadile ja nirista peale oliivõli. Rösti ahjus grillrežiimil kuni saiad on veidi pruunistunud. Määri jahtunud saiaviiludele karulaugupestot ja aseta peale toorsalaamiviil.
Autor: Liisi Laanemäe