Raskustase:
Lihtne
2 portsjoni kohta
Koostisained |
|
4 viilu täisterasaia | |
4 spl karulaugupestot | |
4 viilu | Nature&Moi vegan võilevakate, klassikaline 200g |
---|---|
või | Nature&Moi vegan võilevakate, tomati ja basiilikuga 200g |
1 avokaado | |
praadimiseks õli | |
KARULAUGUPESTO: | |
40 g karulauku | |
20 g koorimata mandleid | |
20 g | Itaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g |
2 sl oliivõli | |
soola | |
musta pipart |
Soe võileib vegan juustu ja karulaugupestoga
Kõigepealt valmista karulugupesto. Selleks purusta juust koos mandlitega köögikombainis. Lisa karulaugulehed ja purusta uuesti. Nirista juurde oliivõli, maitsesta soola-pipraga.
Võileibade valmistamiseks puhasta ja viiluta avokaado. Määri saiaviiludele karulaugupestot. Kuumuta pannil õli. Tõsta kaks saiaviilu pestoga pool ülevalpool pannile. Aseta peale juustuviil ja avokaadolõigud ning uuesti viil juustu. Kata teise saiaviiluga pestoga pool allpool. Kata pann kaanega ja küpseta 3-4 minutit kuni alumine saiapool on pruunistunud. Ettevaatlikult keera võileib pannil teistpidi ja kata pann uuesti kaanega ning pruunista kuni juust on sulanud. Serveeri!
Võileibade valmistamiseks puhasta ja viiluta avokaado. Määri saiaviiludele karulaugupestot. Kuumuta pannil õli. Tõsta kaks saiaviilu pestoga pool ülevalpool pannile. Aseta peale juustuviil ja avokaadolõigud ning uuesti viil juustu. Kata teise saiaviiluga pestoga pool allpool. Kata pann kaanega ja küpseta 3-4 minutit kuni alumine saiapool on pruunistunud. Ettevaatlikult keera võileib pannil teistpidi ja kata pann uuesti kaanega ning pruunista kuni juust on sulanud. Serveeri!