Raskustase:
Lihtne
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
1 punane paprika | |
100 g | Toorjuust maitserohelisega 150g |
---|---|
25 g riivitult | Itaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g |
Dipikaste juustu ja röstitud paprikaga
Lõika paprika pooleks, eemalda saba ja puhasta seemnetest. Aseta paprika lõikepind allpool küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Nirista peale veidi oliivõli. Rösti paprikat 200-kraadises ahjus 30 minutit. Võta paprika ahjust välja, kata ahjuvorm koheselt fooliumiga ning lase paprikal jahtuda. Jahtunud paprikal eemalda nahk.
Pane nahata paprika köögikombaini, lisa toorjuust ja riivitud juust. Purusta ühtlaseks. Lase 20 minutit külmkapis seista, et maitsed ühtlustuksid.
Pane nahata paprika köögikombaini, lisa toorjuust ja riivitud juust. Purusta ühtlaseks. Lase 20 minutit külmkapis seista, et maitsed ühtlustuksid.
Autor: Liisi Laanemäe
liisil.blogspot.com