Raskustase:
KeskmineValmistamise Aeg:
kuni 20 minutit + 20 minutit grillimiseks
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
TAINAS: | |
130 g odrajahu | |
0,5 tl soodat | |
0,5 tl soola | |
200 g hapukoort | |
30 g sulatatud võid | |
JUUSTUKREEM: | |
100 g maitserohelisega toorjuustu | |
50 g sulatatud juustu Synnove Itaallane | |
näpuotsatäis soola | |
KATTEKS: | |
peotäis noori naadilehti ja võilillelehti | |
4 kirsstomatit | |
4 redist | |
Grana Padano juustu Keera ja laastuta | |
värskelt jahvatatud musta pipart |
Grillitud lameleib juustukreemi ja kevadrohelisega
Grillitud lameleib juustukreemi ja kevadrohelisega valmista nii:
Sega omavahel odrajahu, sooda ja sool. Seejärel lisa hapukoor ja sulatatud või ning sega tainas ühtlaseks. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud grillplaadile. Grilli keskmisel kuumusel 15 minutit kuni lameleib on servadest krõbe.
Samal ajal vahusta toorjuust ja sulatatud juust ühtlaseks kreemiks ning maitsesta soolaga. Loputa naadilehed ja võilillelehed voolava vee all ning kuivata kergelt. Poolita kirsstomatid ja viiluta redised õhukeselt.
Määri kreem kuumale või jahtunud lameleivale. Puista peale kirsstomatid, redised ja naadilehed. Laastuta peale Grana Padano juust ja jahvata musta pipart. Serveeri.
Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/