Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 45 minutit
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
4 tk | suurt portobello seent |
---|---|
125 g | Mozzarella pühvlipiimast 125g |
2 tk | tomatit |
1 tk | küüslauguküüs |
peotäis värskeid basiilikulehti | |
oliiviõli | |
soola | |
musta pipart |
Grillitud portobello seened tomati-mozzarellasalatiga
Puhasta seened ja lõika ära seenejalg. Tükelda tomat ja mozzarella juust väiksemateks kuubikuteks, lisa peeneks hakitud küüslauk ja basiilikulehed. Nirista peale oliivõli, vajadusel lisa soola.
Määri seenekübarad pealtpoolt veidi õliga, aseta tagurpidi kuumale grillile. Grilli seeni 10-15 minutit.
Aseta grillitud seened serveerimistaldrikule, tõsta peale tomati-mozzarellasalatit. Jahvata peale veidi musta pipart.
Autor: Liisi Laanemäe