Raskustase:
KeskmineValmistamise Aeg:
kuni 30 minutit, külmkapis 2 tundi kuni üleöö
12 portsjoni kohta
Koostisained |
|
150 g toasooja Kreemjuustu kitsepiimast | |
2 sl toasooja võid | |
4 tk Digestive küpsist | |
2 tl Vana Tallinna koorelikööri | |
2 sl tuhksuhkrut | |
1 tl vaniljesuhkrut | |
150 g tumedat šokolaadi | |
50 g valget šokolaadi | |
kreeka pähkleid |
Trühvlid Vana Tallinna ja Kreemjuustuga kitsepiimast
Sega toasoe Kreemjuust kitsepiimast ja või. Lisa purustatud küpsised ja Vana Tallinna kooreliköör.
Lisa tuhksuhkur ja vaniljesuhkur. Sega kreem ühtlaseks, kata kauss toidukilega ja tõsta vähemalt 2 tunniks kuni üleöö külma.
Vormi kreemist käte vahel pallikesed, aseta küpsetuspaberiga kaetud alusele ja tõsta 15 minutiks külmkappi tahenema.
Sulata tume šokolaad. Kasta pallid šokolaadi sisse ja jäta küpsetuspaberiga kaetud alusele tahkuma.
Sulata valge šokolaad. Nirista veidi valget šokolaadi trühvlile, kinnita peale kreeka pähkel. Säilita jahedas õhukindlas karbis.
Lisa tuhksuhkur ja vaniljesuhkur. Sega kreem ühtlaseks, kata kauss toidukilega ja tõsta vähemalt 2 tunniks kuni üleöö külma.
Vormi kreemist käte vahel pallikesed, aseta küpsetuspaberiga kaetud alusele ja tõsta 15 minutiks külmkappi tahenema.
Sulata tume šokolaad. Kasta pallid šokolaadi sisse ja jäta küpsetuspaberiga kaetud alusele tahkuma.
Sulata valge šokolaad. Nirista veidi valget šokolaadi trühvlile, kinnita peale kreeka pähkel. Säilita jahedas õhukindlas karbis.