Valmistamise Aeg:
kuni 90 minutit
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
Jõhvikakeedis: | |
100g | jõhvikaid |
---|---|
0,5dl | vett |
2sl | suhkrut |
0,5tl | kaneeli |
Toorjuustudessert: | |
150g | {[product:84]} |
200ml | rõõska koort |
2sl | suhkrut |
2-3 | piparkooki |
Kaunistamiseks 4 piparkooki ja jõhvikaid |
Jõuluhõnguline toorjuustudessert
Pane jõhvikad suhkru ja vähese veega potti, kuumuta keemiseni ja lase tasasel tulel keeda 10 minutit. Lase keedisel täielikult jahtuda.
Vahusta rõõsk koor suhkruga ja lisa toasoojale toorjuustule. Purusta toorjuustuvahu hulka piparkoogid ja lisa jõhvikakeedis. Tõsta toorjuustuvaht magustoidupokaalidesse, kaunista piparkoogi ja jõhvikatega. Lase külmas seista 30 minutit.
Autor: Liisi Laanemäe