Raskustase:

Keskmine

Valmistamise Aeg:

25 minutit + 2 tundi külmas

8 portsjoni kohta

Koostisained

Põhi:
100 g digestive küpsiseid
40 g võid
Täidis:
2 pakki toasooja Kreemjuust kitsepiimast 150g
150 g valget šokolaadi
250 ml rõõska koort
50 g suhkrut
1 tl  vaniljesuhkrut
125 g šokolaadimunad
Kaunistamiseks:
125 g šokolaadimunasid

Kevadine kreemjuustutort

Sulata või. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga kaetud 20 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi põhja.
Sulata valge šokolaad. Purusta šokolaadimunad väiksemateks tükkideks. Vahusta rõõsk koor suhkru ja vaniljesuhkruga. Sega sulatatud šokolaad kreemjuustu hulka, lisa vahukoor. Viimasena sega hulka purustatud šokolaadimunad. Vala täidis küpsisepõhjale. Lase vähemalt 2 tundi kuni üleöö külmkapis taheneda.
Eemalda kook vormist ja tõsta serveerimisalusele. Vahetult enne serveerimist kaunista šokolaadimunadega.

Head isu!