Raskustase:
KeskmineValmistamise Aeg:
Valmistamiseks 20 min + 30 min ahjus
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
4 hapukamat õuna | |
1 dl rafineerimata suhkrut | |
1 tl kaneeli | |
1 dl rosinaid | |
100 g juustu Gudbrand | |
1, 5 dl nisujahu | |
1 dl rafineerimata suhkrut | |
75 g külma võid |
Õunakrõbedik pruuni juustuga
Õunakrõbedik pruuni juustuga valmista nii:
Koori ja tükelda õunad väikesteks kuubikuteks. Sega õunakuubikud suhkru ja kaneeliga. Lisa rosinad. Tõsta õunasegu väikestesse võitatud kuumuskindlatesse ahjuvormidesse. Tükelda juust ja puista õunte peale. Sega jahu ja suhkur ning näpi koos külma võiga purutaoliseks massiks. Puista võipuru vormidesse juustu peale. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/
Koori ja tükelda õunad väikesteks kuubikuteks. Sega õunakuubikud suhkru ja kaneeliga. Lisa rosinad. Tõsta õunasegu väikestesse võitatud kuumuskindlatesse ahjuvormidesse. Tükelda juust ja puista õunte peale. Sega jahu ja suhkur ning näpi koos külma võiga purutaoliseks massiks. Puista võipuru vormidesse juustu peale. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Retsepti valmistas: Liisi Laanemäe
http://liisil.blogspot.com/