Raskustase:
KeskmineValmistamise Aeg:
valmistamine 20 min, ahjus 45 min
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
4 muna | |
1 karp toasooja kitsepiimakreemjuustu | |
2 karbitäis suhkrut | |
1 karbitäis rapsiõli | |
1 tl vaniljesuhkrut | |
½ sidruni mahl ja koor | |
2 karbitäit nisujahu | |
1 karbitäis kartulitärklist | |
Kreem | |
1 karp toasooja kitsepiimakreemjuustu | |
1 karbitäis rõõska koort | |
2 sl suhkrut | |
1 tl vaniljesuhkrut |
Sidruni-kitsepiima-kreemjuustu-kook
Itaaliast pärit koogiretsept, kus kõik ainete kogused arvestatakse juustukarbi suuruse järgi
Eralda munakollased. Lisa kreemjuust ja suhkur ning vahusta kohevaks. Segamist jätkates nirista juurde õli. Lisa vaniljesuhkur ning sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor. Sega juurde jahu ja tärklis. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ning sega ettevaatlikult taigna hulka. Vala tainas õlitatud keeksi- või rõngasvormi.
Küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit või kuni koogi sisse torgatud tikk jääb puhtaks.
Lase koogil veidi aega vormis jahtuda, seejärel kummuta vormist serveerimisalusele. Lase jahtuda.
Kreemi jaoks vahusta kreemjuust ja rõõskkoor koos suhkrutega kohevaks vahuks. Tõsta kreem jahtunud koogile. Kaunista meelepäraselt.
Head isu!
Küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit või kuni koogi sisse torgatud tikk jääb puhtaks.
Lase koogil veidi aega vormis jahtuda, seejärel kummuta vormist serveerimisalusele. Lase jahtuda.
Kreemi jaoks vahusta kreemjuust ja rõõskkoor koos suhkrutega kohevaks vahuks. Tõsta kreem jahtunud koogile. Kaunista meelepäraselt.
Head isu!