Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
ettevalmistus 30 minutit, ahjus 30 minutit
5 portsjoni kohta
Koostisained |
|
150 g võid | |
200 g tumedat šokolaadi | |
2 muna | |
75 g suhkrut | |
2 spl jahu | |
0,25 tl soola | |
Kitsepiimakreem: | |
1 pakk toasooja | Kreemjuust kitsepiimast 150g |
---|---|
1 muna | |
0,5 dl suhkrut | |
1 tl vaniljesuhkrut |
Šokolaadi brownie kitsepiima kreemjuustuga
Sulata potis või ja tükeldatud šokolaad. Klopi juurde munad ja suhkur. Lisa jahu ja sool. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 25x35 cm ahjuvormi.
Klopi kitsepiima kreemjuustu hulka muna ja suhkrud. Tõsta kreem laikudena šokolaaditaigna peale. Kasutades hambatikku sega kreemjuust šokolaadi hulka.
Küpseta eelsoojendatud 180-kraadises ahjus 25-30 minutit. Lase jahtuda ja lõika ruutudeks.
Head isu!