Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 45 minutit
4 portsjoni kohta
Koostisained |
|
500 g | lehttainast |
---|---|
125 g | Mozzarella pühvlipiimast 125g |
50 g | Itaalia tüüpi kõva juust Synnove Itaallane 150g |
1 sl | kuivatatud Provence ürdisegu (Meira) |
1 tk | muna |
2 sl | seesamiseemneid |
Mozzarella juustukeerud
Rulli lehttainas lauale lahti, lõika kaheks taignaplaadiks. Määri mõlemad taignaplaadile pealt lahtiklopitud munaga.
Riivi juustud (parmesani juust ja mozarella juust), maitsesta ürdiseguga. Puista segu ühele taignaplaadile. Tõsta teine taignapaat (munaga määritud pool allpool) ettevaatlikult juustuga taignapoole peale, vajuta sõrmedega õrnalt kinni.
Lõika tainas 2 cm laiusteks ja 5 cm pikkusteks ribadeks. Keera ettevaatlikult keerdu ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri juustukeerdusid pealt ülejäänud lahtiklopitud munaga ja puista peale seesamiseemneid. Küpseta 220-kraadises ahjus 10-15 minutit.
Autor: Liisi Laanemäe
liisil.blogspot.com
Autor: Liisi Laanemäe