Raskustase:
LihtneValmistamise Aeg:
kuni 60 minutit
6 portsjoni kohta
Koostisained |
|
KIKERHERNEKOTLETID | |
400 g konservitud kikerherneid | |
1 sibul | |
100 g suvikõrvitsat | |
1 sl kuivatatud ürdisegu või enda maitse järgi ürte | |
1 sl oliivõli | |
soola | |
pipart | |
KAPSASALAT | |
100 g värsket kapsast | |
2 porgandit | |
100 g (vegan) majoneesi | |
1 tl mahedat sinepit | |
poole sidruni mahl | |
SERVEERIMISEKS | |
6 täisterakuklit | |
salatilehti | |
2 marineeritud kurki | |
6 viilu VEGAN JUUSTU | Nature&Moi vegan võilevakate, klassikaline 200g |
---|
Kikerherne burger
Taimetoit
Loputa ja nõruta kikerherned vee all. Purusta herned kahvliga. Lisa hakitud sibul ja peenelt riivitud suvikõrvits. Sega juurde ürdisegu ja oliivõli. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi käte vahel 6 lamedat kotleti. Kuumuta pannil õli ja küpseta keskmisel kuumusel kotletid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Salati jaoks sega ribastatud kapsas ja riivitud porgand majoneesiga. Maitsesta sinepi ja sidrunimahlaga.
Lõika kuklid pooleks. Rösti kergelt. Tõsta alumistele kuklipoolikutele salatileht, kapsasalatit, kikerhernekotlett, paar viilu marineeritud kurki ja juustuviil. Kata teise kuklipoolikuga.
Kui soovid, et juust oleks sulanud, siis tõsta burger korraks grillile või ahju. Head isu!
Salati jaoks sega ribastatud kapsas ja riivitud porgand majoneesiga. Maitsesta sinepi ja sidrunimahlaga.
Lõika kuklid pooleks. Rösti kergelt. Tõsta alumistele kuklipoolikutele salatileht, kapsasalatit, kikerhernekotlett, paar viilu marineeritud kurki ja juustuviil. Kata teise kuklipoolikuga.
Kui soovid, et juust oleks sulanud, siis tõsta burger korraks grillile või ahju. Head isu!
Autor: Liisi Laanemäe
liisil.blogspot.com